UNGDOMSARBEIDER (25%) LUND MENIGHET

Vår visjon: Tilhørighet – Tro – Tjeneste
Vi ønsker og jobber mot at mennesker skal ha tilhørighet til Lund kirke og hverandre.
Vi ønsker og jobber for at mennesker skal komme til tro på Jesus Kristus, død og oppstått for alle.
Vi ønsker og jobber for at mennesker blir inspirert og utrustet til tjeneste for vår neste og Guds verdensvide kirke.
Vi ønsker at alle ansatte skal ha et menighetsbyggende fokus i sin tjeneste.

Vi har ledig stilling som ungdomsarbeider (vikariat)
i 25% stilling fra 10.8.18 – 30.6.19.

Vi søker en person som liker å være sammen med, og brenner for arbeid blant barn og unge, og som har evne til å skape gode relasjoner. Kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Ansvars- og arbeidsområde:
Drifte ungdomsarbeidet LørdagsKRIK ca. annenhver helg i skoleåret.
Delta i konfirmantarbeid.
Evt. annet ungdoms/studentarbeid eller tweensarbeid etter som tiden strekker til.
Annet arbeid for tweens/ungdom i Lund er Fredags (tweens), Ten Sing og studentgudstjenester.

Personlig egnethet, inkludert gode samarbeidsevner, vektlegges. Kjennskap til ungdomsmiljøet i Lund vil være en fordel. Den som ansettes må kunne identifisere seg med, og jobbe for vår visjon.

Søknadsfrist: 26.5.18.
Den som tilsettes, må være medlem av Den norske kirke, og fremvise begrenset politiattest ved tilsetting. Lønn etter KAs avtaleverk.

Utfylt søknadsskjema med kopi av vitnemål og attester sendes:
Kristiansand kirkelige fellesråd
Postboks 417 Lund
4604 Kristiansand

For nærmere informasjon kontaktes daglig leder Torunn Haugen Jerstad,
tlf. 901 65 627.

Søknadsskjema kan du laste ned her: Søknadsskjema.doc