Påmelding for bryllup i 2024

Velg ønsket dato og kirke. NB: Dere trenger IKKE å legge inn forlovere.
Dersom dere ikke finner ønsket dato er tidspunktet enten stengt for vielse eller bestilt av andre brudepar.

Det er også mulig å gifte seg på fredag / annen ukedag eller å ha utevielse.

Ta direkte kontakt med oss på Kirkens servicetorg, post.kristiansand@kirken.no eller tlf. 38 19 68 00 så hjelper vi dere.

NB! Oddernes kirke er ikke tilgjengelig for utleie i regi av andre kirkesamfunn.

• Ønsker dere å reservere en dato (kan reserveres i inntil 14 dg.), legg til kommentar i påmeldingen.
  • Ønsker dere å leie kirke i regi av annet kirkesamfunn (vigsler er pastor), legg til kommentar i påmeldingen.
  • Har dere egen prest fra Den norske kirke, legg til kommentar i påmeldingen.

Hvis dere har behov for å oppdatere informasjonen i etterkant – bruk knappen "Jeg har en tidligere registrering" og oppdater innholdet.
NB! Bruk samme fødselsnummer og telefonnummer som ved første innlogging.

Ønsker dere å endre dato, ta kontakt med oss på Kirkens servicetorg, post.kristiansand@kirken.no eller tlf. 38 19 68 00.

Innsamlet data i forbindelse med forespørselen blir lagret og benyttet så lenge det er behov i henhold til
retningslinjer for slike henvendelser.