Informasjon


Orientering om dåpen

For å bestille dåp må barnet være født. Når du starter utfyllingen trengs et 11-sifret fødselsnummer. Dersom dere ikke har barnets fødselsnummer for hånden, kan dere bruke deres eget. Dere vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen. (Ved etterregistrering/endring må dere bruke samme personnummer som ved førstegangspålogging.)
Velg kirke og dato der det er ledig plass.
I første omgang er det nok å fylle ut f.nr. og navn på barnet og kontaktinformasjon til dere foreldre. Har dere ennå ikke bestemt navn på barnet, kan dere likevel sende påmeldingen. Vi ønsker at dere laster opp navnebekreftelsen fra folkeregisteret som viser navnet til barnet og begge foreldrene.

Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "Jeg vil åpne en registrering", og oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.

NB! Opplysningene vi samler inn vil bli benyttet i forbindelse med oppfølging av dåpen. Ved å melde på til dåp godtar dere at kirken kan ta kontakt i forbindelse med videre trosopplæringstiltak. Ønsker dere ikke dette må dere kontakte menigheten.
Vi kan kontaktes på tlf: 38 19 68 00 eller e-post: post.kristiansand@kirken.no